Home

Techniek Compleet!

Home > Radiatoren

Radiatoren

Veel huiseigenaren en bedrijven kiezen er vandaag de dag voor om

radiatoren te vervangen. Wij bieden u dan ook bijzonder veel mogelijkheden binnen uw budget en naar uw smaak. De meeste woningen zijn voorzien van radiatoren die we het liefst verbergen achter een bank.

Als consument of opdrachtgever heeft u talrijke mogelijkheden om uw persoonlijke keuze te bepalen. Voor iedere ruimte of dat nu de hal, woonkamer, keuken, slaapkamer, badkamer, werkkamer of bedrijfsruimte is, vindt u in onze collectie zeker iets van uw gading. Vele modellen, afmetingen en kleuren zijn verkrijgbaar. Radiatoren en convectoren zijn duurzame gebruiksartikelen en uw keuze is dan ook voor jaren. Het zijn blikvangers en maken deel uit van uw interieur. De ruimte is pas echt af met een bijzondere radiator.

U kiest voor kwaliteit en goede afwerking. Logisch, temeer omdat er behoorlijk wat radiatoren van mindere kwaliteit worden aangeboden. Wij bevelen u van harte de collecties van Radson, Thermic en Jaga aan. De keuze is niet eenvoudig. Naast kwaliteit gaat het om persoonlijke smaak �n niet te vergeten, het bedrag dat u uit wilt geven. Een fraaie radiator geeft naast persoonlijk comfort tevens een meerwaarde aan uw woning of werkplek.

© J.A. Vlasman Installatietechniek 2010 - 2022 | Valid XHTML 1.0 & CSS | Webbeheer | Webmaster | Laatste update: 17 Sep 2015, 17:05