Home

Techniek Compleet!

Home > Profiel

Profiel

Geschiedenis

De firma J.A. Vlasman Installatietechniek is een echt familiebedrijf en is van vader op zoon overgedragen en nu in handen van de vierde generatie. Het toenmalig loodgietersbedrijf werd officieel ingeschreven in de Kamer van Koophandel door A.J.A. Vlasman in 1925. Hij vestigde zich in Boskoop op Reijerskoop 31. De historie van het bedrijf loopt eigenlijk nog verder terug, alleen zijn daar geen officiële documenten van. De vader van A.J.A. Vlasman was werkzaam als koperslager, hij startte zijn werkzaamheden in Leimuiden. Een koperslager was een ambachtsman die platen koper of andere zachte metalen bewerkte en ketels en metalen dakbedekkingen maakte. Ook produceerde een koperslager destijds keukengerei.

Door de loop van de jaren zijn de werkzaamheden van het bedrijf flink uitgebreid. Van alleen koperslager tot installatietechniek, waaronder water, gas en elektra.

Water

Vroeger hadden de woningen één tapkraan voor koud water in de gang. Tegenwoordig is er bijna in elke ruimte van een woonhuis de mogelijkheid water te tappen, niet alleen binnen, maar ook buiten het huis. Luxe badkamers met tappunten aan de wastafel(s), voor de douche en voor het bad behoren tot de mogelijkheden.

© J.A. Vlasman Installatietechniek 2010 - 2022 | Valid XHTML 1.0 & CSS | Webbeheer | Webmaster | Laatste update: 17 Sep 2015, 17:05